KÆMPE BESPARELSER
Spar op til 80% - Hvorfor betale for meget?
EVIGHEDS-FORTRYDELSESRET
Ja det er rigtigt nok..
4.7/5 PÅ TRUSTPILOT


Få indsigt i dig selv og hvem du er samt hjælp til hvordan du kan skabe mere flow i dit liv og få bedre livsbetingelser.

Kr. 500,- I dag kun kr. 250,-
1 x Navne-Tjek Session hos Certificeret Match Numerolog & Soul Mentor Gittemai, værdi kr. 500,-
13 har allerede købt

Få indsigt i dig selv og hvem du er samt hjælp til hvordan du kan skabe mere flow i dit liv og få bedre livsbetingelser.

1 x Navne-Tjek Session hos Certificeret Match Numerolog & Soul Mentor Gittemai, værdi kr. 500,-
Solgt 13 stk.
KR. 500,- I DAG KUN 
250,-
Vælg antal:
   
  I alt kr.: 250,-
Du sparer kr. 250,-
   

Beskrivelse:

Få et smug-kig ind i den numerologiske verden og se, hvad den kan gøre for dig - Certificeret Match Numerolog & Soul Mentor Gittemai tilbyder lige nu rabat på en Navne-Tjek Session, pris kun kr. ,- (normalpris kr. 500,-). 


Er du interesseret i Numerologi og vil du gerne vide lidt mere om hvad det er? Føler du, at du bliver ved med at bevæge dig i de samme uhensigtsmæssige mønstre? Har du svært ved at forstå, hvorfor tingene er, som de er, og hvorfor du reagerer, som du gør? Måske ligger en stor del af årsagen i dit navn, og dermed de energier du bevæger dig rundt i! Ønsker du samtidig mere indsigt i dine styrker og svagheder, og har du brug for hjælp til at få åbnet nye døre og skabe mere flow i livet? Benyt dig af dette tilbud hos Certificeret Numerolog & Soul Mentor Gittemai og få lavet en Navne-tjek Session til en rigtig god pris. 

Navne-tjek Session
:

En Navne-tjek Session giver en beskrivelse af hvilke energier dit nuværende navn har, og hvordan disse energier påvirker dig, samt en beskrivelse af din grundenergi. Den vil kunne hjælpe dig med at forstå, hvorfor der er nogle ting i dit liv, der er som de er, og hvorfor du føler som du gør. Du vil få et lille indblik i hvordan en eventuel ændring i dit navn, kan skabe bedre livsbetingelser for dig, netop fordi det måske er i dit nuværende navn, udfordringerne og blokeringerne ligger. Det navn der kigges på, er det fulde navn (fornavn, mellemnavn og efternavn) som du er registreret med i cpr. registret. 


Kort om Gittemai:
Gittemai er født i 1978 (Grundenergi 4, Årsenergi 7), og har i mange år arbejdet uden for den  ’spirituelle verden’. De senere år har hun taget diverse uddannelser, bla Positiv Psykologi Vejleder. I 2016 faldt interessen på numerologien, og efterfølgende uddannede hun sig til Match Numerolog, og har siden arbejdet som selvstændig Numerolog. Gittemai er certificeret Match Numerolog og medlem af Dansk Numerolog Forening. Derudover, er hun ved at uddanne sig til Clairvoyant og healer, og hjælper deri gennem andre med at leve et liv, i kontakt med sig selv, deres sjæl og hjerte. Gittemai er gift og har 3 børn, og er bosat i dejlige idylliske omgivelser på Fyn. 

"Mit liv var op ad bakke, da jeg trådte ind af døren ved Gittemai. Jeg mødte hende ved hjælp af skæbnen og sprang ud i numerologiens tegn, i ønsket om forandring. Jeg har i mange år vidst lidt om numerologi, men aldrig tænkt at jeg en dag skulle sidde overfor en numerolog. Gittemai er varm, autentisk og medfølende. Man mærker tydeligt, at hun brænder for det. Alt det hun beskrev om mig, kunne jeg understøtte og bekræfte, hver en ting. Det er den bedste gave, jeg føler at jeg har fået, da jeg gik ud af hendes dør i en ny og god energi. Stor tak til Gittemai, hun er nu en betydningsfuld person for mig. Hun hjalp mig der, hvor jeg havde allermest brug for det". - Charlotte


"Kære Gittemai, det var så spændende en session, og du har så god en karma og energi. Jeg har smilet hele vejen hjem, efter at have været ved dig. Jeg er så glad for at kunne få din vejledning – du er super dygtig". - Sally


"Min oplevelse af en session hos dig var rigtig god. Jeg følte mig godt tilpas, og det du kunne fortælle om mig og min personlighed var en mega sær oplevelse, for jeg havde flere gange lyst til at sige ‘øh kender du mig?’, for du ramte lige plet! Igår d. 7. sendte jeg ansøgningen afsted til mit nye navn. Indbildning eller fakta,… jeg føler mig allerede glad, let og har lyst til smil. Tak Gittemai, for tak for din dejlige blide måde at være på. De varmeste anbefalinger herfra". - Dorte
Det med småt:
Bemærk:
 • Ubegrænset køb pr. person
 • Tilbuddet indeholder "Navne-tjek Session" - Beskrivelse af dine nuværende navne, og din Grundenergi. Det navn der kigges på, er det fulde navn (fornavn, mellemnavn og efternavn) som du er registreret med i cpr. registeret. Din Grundenergi aflæses ud fra din fødselsdagsdato.
 • Kontakt Gittemai for booking via hjemmesiden: http://www.gittemai.com/booking/
 • Indtast værdikode i feltet "Prioritering og/eller særlige ønsker.."
 • Du modtager efterfølgende din Navne-tjek session som lydfil via mail.
 • Navne-tjek sessionen foregår udelukkende som lydfil tilsendt på mail. 
 • Navne-tjek sessionen indeholder ikke eventuelt navneskift, nuværende numeroskop eller hvilket numeroskop, du evt. skal over i for bedre livsbetingelser, dette kræver en fuld session. Ønsker du efterfølgende en fuld Navne-Skifte Session, fratrækkes din betaling for Navne-Tjek session, prisen for den fulde session.
 • Værdibeviset gælder som betaling

Sådan gør du:
 • Klik KØB NU, indtast informationer og gennemfør betalingen.
 • Dit værdibevis fremsendes på mail/sms (find det også på "Min konto" under ”mine værdibeviser”)
 • My-Price.dk er kun formidler af tilbuddet, så har du evt. spørgsmål til tilbuddet samt reklamation eller klager, så bedes du rette henvendelse direkte til Gittemai.
Læs FAQ.
Din garanti:
Nåede du ikke at bruge dit værdibevis?
Uanset årsag, så ombytter vi det uden gebyr til et tilgodebevis, som du kan bruge på et af vores 3 sites.

Du har naturligvis altid 14 dages fortrydelsesret på dit køb med mindre andet er anført.
Find os her:
Gittemai Soul Mentor & Numerolog
info@gittemai.com
http://www.gittemai.com
Se alle deals fra:
Gittemai Soul Mentor & Numerolog
Læs mindre
Populære kommuner
Aalborg
|
Aarhus
|
København
|
Odense
Nordjylland
Aalborg
Brønderslev
Frederikshavn
Hjørring
Jammerbugt
Læsø
Mariagerfjord
Morsø
Rebild
Thisted
Vesthimmerland
Midtjylland
Aarhus
Favrskov
Hedensted
Herning
Holstebro
Horsens
Ikast-Brande
Lemvig
Norddjurs
Odder
Randers
Ringkøbing-Skjern
Samsø
Silkeborg
Skanderborg
Skive
Struer
Syddjurs
Viborg
Syddanmark
Aabenraa
Assens
Billund
Esbjerg
Fanø
Faaborg-Midtfyn
Fredericia
Haderslev
Kerteminde
Kolding
Langeland
Middelfart
Nordfyn
Nyborg
Odense
Svendborg
Sønderborg
Tønder
Varde
Vejen
Vejle
Ærø
Sjælland
Faxe
Greve
Guldborgsund
Holbæk
Kalundborg
Køge
Lejre
Lolland
Næstved
Odsherred
Ringsted
Roskilde
Slagelse
Solrød
Sorø
Stevns
Vordingborg
Hovedstaden
Albertslund
Allerød
Ballerup
Bornholm
Brøndby
Dragør
Egedal
Fredensborg
Frederiksberg
Frederikssund
Furesø
Gentofte
Gladsaxe
Glostrup
Gribskov
Halsnæs
Helsingør
Herlev
Hillerød
Hvidovre
Høje-Taastrup
Hørsholm
Ishøj
København
Lyngby-Taarbæk
Rudersdal
Tårnby
Vallensbæk
Aktive deals omkring
(Skift område)


Rabat