KÆMPE BESPARELSER
Spar op til 80% - Hvorfor betale for meget?
365 DAGES OMBYTNINGSRET
Ja det er rigtigt nok..
4.6/5 PÅ TRUSTPILOT

Handelsbetingelser for my-price.dk

Anvendelighed

Der gælder de samme vilkår uanset om værdibeviserne er udstedt til kunden eller som et gavekort/gaveværdibevis. Salgs- og leveringsbetingelserne gælder for aftaler indgået mellem My-Price og kunden, i det omfang andet ikke er aftalt ved skriftlig aftale eller følger af ufravigelig lovgivning
Alle priser på websitet er i danske kroner og angives inklusiv moms, afgifter, told m.m
Aftaler på websitet kan indgås på dansk. Du kan når som helst rette i din bestilling i løbet af ordreprocessen
Når du har indgået en aftale med os, opbevarer vi ordreoplysningerne. Du kan se dine ordreoplysninger på skærmen når du er logget ind samt på den kvittering, der bliver sendt til din e-mail adresse

Alder

Du skal være mindst 18 år for at bestille værdibeviser på My-Price.dk. Ved bestilling af værdibeviser eller andre tilbud på My-Price.dk bekræfter du, at du er 18 år eller derover

Informationer

Alle værdibeviser er beskrevet og gengivet så fuldstændigt som muligt. Kunden kan ikke gøre ansvar gældende over for My-Price i anledning af beskrivelserne af hoteller, seværdigheder, services,  restauranter, caféer, barer, ophold etc., medmindre der er tale om væsentlige fejl. Beskrivelse af oplevelserne kan findes på My-Price.dk.

Bestillinger

  1. værdibeviser bestilles online via www.my-price.dk.
  2. Kort efter bestillingen modtages pr. e-mail en værdikode til den oplyste leverings-email-adresse. Har du oplyst et telefonnummer vil værdikoden ligeledes blive fremsendt til dette. Det fremgår af værdibeviset, hvad der er aftalt mellem parterne.
  3. Ved kortbetaling hæves pengene ved afsendelsen af værdikoden.
Ved bestilling af værdibeviser anmoder My-Price om oplysninger, som skal bruges i forbindelse med aftalens indgåelse.
Såfremt det ikke er muligt at efterkomme din bestilling, vil vi informere dig herom hurtigst muligt. Du har på denne baggrund ret til at annullere bestillingen.
My-Price er ikke ansvarlig for påførte skader og omkostninger, der er et resultat af, at det ikke er muligt at efterkomme bestilling af værdibeviser.
Værdibeviset/gavekortet eller værdikoden oplyst via SMS til telefonen skal medbringes når du ønsker at gøre brug af dit køb.

Betalinger

Bestillinger betales med betalingskort (fx. Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro eller American Express).

Priser

My-Price fastsætter priser for ydelser i henhold til aftalen. Alle anførte priser er vejledende udsalgspriser og inkl. moms, i det omfang, der er tale om momspligtige ydelser og eksklusiv eventuelle kortgebyrer.
Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.

Ekspeditionsgebyr

I forbindelse med dit køb pålægges et ekspeditionsgebyr, der dækker over administrationsomkostninger og håndtering af køb. Ekspeditionsgebyret vil altid fremgå af prisen, før du betaler. Ekspeditionsgebyret refunderes ikke ved annullering af et køb.

Forsendelse / Gyldighed

Gyldighedsperioden for værdibeviset er angivet på beviset, og oplyses ligeledes på hjemmesiden forud for bestilling.

Fremgår gyldighedsperioden ikke af værdibeviset, er værdibeviset gyldigt i 1 år fra udstedelsen.
Forbrugerrettigheder

Kan jeg fortryde et køb?


1. Som bruger har du 14 dages fortrydelsesret på alle værdibeviser, som ikke er brugt - med mindre andet er tilføjet i "Det med småt" på dealen.


Ved annullering/fortrydelse bedes du kontakte os pr. mail eller via vores kontaktformular på hjemmesiden, hvor du oplyser værdikoden.


Sker annulleringen/fortrydelsen inden for 14 dage fra købsdato, bliver det fulde beløb krediteret og tilbageført til samme betalingsmetode/kort. For at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort, kan et beløb ikke krediteres til et andet kreditkort end det anvendte, ej heller til en bankkonto.


2. Er der gået mere end 14 dage fra købsdato kan et køb ikke længere fortrydes.


3. Vi har 365 dages ombytningsret. Det betyder, at hvis du har fortrudt et køb, som du har købt for mere end 14 dage siden, så kan du få det ombyttet, indenfor 365 dage fra købsdatoen, til et tilgodebevis, så du kan købe noget andet for pengene på samme hjemmeside.


4. Tilgodebeviser kan bruges i 3 år fra udstedelsesdatoen.


Kontakt os på [email protected]
Du modtager svar, så snart din henvendelse er blevet behandlet (indenfor 2 hverdage - der tages forbehold for ferier og lign.Håndtering af personoplysninger

De data, som My-Price registrerer, er reguleret af 'Lov om behandling af personoplysninger'. Dataansvarlig er My-Price. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven.
Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk.

Ansvar

My-Price er ikke erstatningsansvarlig for skade i enhver henseende, medmindre skaden er forårsaget af grov uagtsomhed eller forsætlig handling fra My-Price´s side. My-Price kan derfor ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger af dansk lovgivning.
For misforståelse, forsinkelse eller ikke ordentligt formidlede bestillinger eller meddelelser som følge af brug af internettet eller andre kommunikationsformer i udvekslingen mellem dig og My-Price, er My-Price ikke ansvarlig, med mindre der er tale om grov uagtsomhed eller forsætlig handling fra My-Price´s side.
I forbindelse med den oplevelse, der er knyttet til My-Price (der er et værdibevis/gavekort) fraskriver My-Price sig ethvert ansvar for fejl og mangler ved den ydelse, som hoteller, restauranter, forlystelsesparker etc. leverer (Leverandøren). Denne ansvarsfraskrivelse gælder generelt for enhver form for misligholdelse fra Leverandørens side, således at Køberen eller My-Price´s modtager kun kan rette et evt. krav mod Leverandøren af ydelsen. My-Price er således alene formidler af værdibeviset/gavekortet og den hertil knyttede oplevelse. My-Price har ikke andel i leveringen af den ydelse.
Ved Køberens accept af disse vilkår kan My-Price i Danmark ikke gøres erstatningsansvarlig efter erstatningsansvarsloven eller almindelige erstatningsretlige principper i øvrigt for noget tab, som Køberen eller My-Price´s modtager måtte lide som følge af anvendelsen af My-Price.
My-Price's værdibeviser/gavekort købt i Danmark samt betingelserne herfor er udarbejdet i overensstemmelse med og omfattet af dansk ret. Enhver tvist om rettigheder til eller uenigheder om indholdet i en My-Price eller øvrige tvister omkring forståelsen af disse vilkår eller indholdet af en My-Price i øvrigt skal indbringes for Byretten i Odense som rette værneting, med adgang til henvisning og anke i overensstemmelse med bestemmelserne i retsplejeloven.
Køberens henvendelse til My-Price på internettet og køb på internettet betragtes som Køberens personlige henvendelse på My-Price's forretningssted i Danmark.

Værneting

Aftalen er underlagt dansk ret.
En eventuel tvist mellem My-Price og kunder skal afgøres efter dansk ret, med byretten i Odense som aftalt værneting med sædvanlig henvisning og appeladgang efter retsplejelovens regler.

Privatlivspolitik

Læs vores privatlivspolitik her

Nyhedsbrev

Hvis du ønsker det, kan du modtage et nyhedsbrev fra webshoppen – så får du besked om nye produkter, konkurrencer og gode tilbud. Når du handler i webshoppen, bliver du tilmeld til vores nyhedsbrev, du kan også gøre det på vores hjemmeside uden at købe noget.
Du kan altid afmelde nyhedsbrevet.

Ved at tilmelde dig vores nyhesbrev giver du my-price.dk tilladelse til at sende emails og sms beskeder med relevante tilbud.

Kontakt os på [email protected], hvis du har spørgsmål eller kommentarer til din ordre eller produkter.

Du kan også ringe på telefon:
+45 70 60 35 53 mandag – fredag klokken 10.00-14.00

Kontaktoplysninger

Save NoR ApS
CVR: 10101913
E-mail: [email protected]
Rabat