KÆMPE BESPARELSER
Spar op til 80% - Hvorfor betale for meget?
365 DAGES OMBYGNINGSRET
Ja det er rigtigt nok..
4.6/5 PÅ TRUSTPILOTNyhed – Spa behandling med valgfri massage

Kr. 1299,- I dag kun kr. 779,-
Få 30 min. valgfri Spa behandling og 60 min. valgfri massage for 1 person. Værdi op til kr. 1299,-
5 har allerede købt

Nyhed – Spa behandling med valgfri massage

Få 30 min. valgfri Spa behandling og 60 min. valgfri massage for 1 person. Værdi op til kr. 1299,-
Solgt 5 stk.
KR. 1299,- I DAG KUN 
779,-
Vælg antal:
   
  I alt kr.: 779,-
Du sparer kr. 520,-
Udsolgt..
Dealen er desværre udsolgt
Men du kan se alle deals fra The One Wellness her:
Gå til oversigtsside
Luk popup

Udsolgt..
Dealen er desværre udsolgt
Men du kan se alle deals fra The One Wellness her:
Gå til oversigtsside
Luk popup

Beskrivelse:

The One Wellness giver NU op til 40% rabat på 30 min. valgfri Spa behandling og 60 min. valgfri massage for 1 person. DEAL priskr. 779,- (Normalpris op til kr. 1299,-)

Nyd en fantastisk lækker Spa behandling, der får dig helt ned i gear, efterfulgt af en lækker valgfri massage efter dine behov og ønsker.

Spa behandlingen
I The One Welness´s fantastiske relax område ”TheOne Spa” vil du straks være i harmoni. De jordnære toner og de tændte stearinlys sætter dig straks i humør til spa, afslapning og alt muligt andet. Så hyggeligt!
Spa-området anbefales til en eller max to personer.
I spaen bydes der på et dejligt fad med frisk frugt. Vil du have noget vin eller mousserende vin med, er det helt i orden – dog må du ikke drikker dig beruset i spaen.
Der kan vælges mellem 3 forskellige spabade:
Dødehavssaltmineralbad
Epsom Salt Mineralbad
Himalaya Saltbad

Du bliver ved ankomst informeret om de forskellige spabade, og vælger det, der passer bedst til dit humør.Du skal kunmedbringe badetøj, håndklæder udleveres ved ankomst.

Når Spa behandlingen er slut ventes 60 min. fantastisk valgfri massage, og din krop er efter spa behandlingen ekstra modtagelig for massagen.

Vælg mellem følgende 9 massagetyper:

Klassisk Svensk Massage
Kom helt ned i gear med denne afslappende klassiske massage. Ved hjælp af lang håndfladetrykteknik strækkes musklerne, hvilket fjerner dine knuder og stresspunkter. Du vil gå derfra med en oplevelse af ren afslapning og velvære. Perfekt til dig med en stresset hverdag

Varm Aromaterapi Massage
Med brug af varme olier er denne blide massage med til at frigøre muskelspændinger og forbedre fleksibiliteten i kroppen. Yderligere stimuleres sanserne af den beroligende duft fra en naturlig æterisk olie, som også fremmer generel heling. Aromaterapien er især effektiv, hvis du døjer med angst eller sover dårligt.

Hot Stone Massage
Ved hjælp af opvarmet lava sten, giver denne massage dig en følelse af balance og ro i kroppen. Stenene er med til at stimulere cirkulationen i kroppen, og giver lindring til ømme muskler. Perfekt til enhver, der oplever muskelspændinger og smerter, søvnløshed eller stress. Hot stone massage er også godt, hvis du har en kronisk lidelse der forårsager smerte.
Lymfe Drænage Massage
Denne massage lindre hævelser, der opstår, når medicinsk behandling eller sygdom blokerer dit lymfesystem. Lymfedrænagemassage  manipulerer forsigtigt specifikke områder af din krop for at hjælpe lymfer med at flytte sig til et område med fungerende lymfekar. Videnskaben bag denne massageteknik viser at den fremskyndede fjernelsen af uønskede toksiner, der opstår fra en travl og usund hverdag. Massagen giver dig en genopfrisket og strålende følelse og kombineres med omhyggeligt udvalgte olier.

Ancient Thai Yoga Massage
Få et boost af energi med Ancient Thai Yoga Massage. Det er en dybt helende form for massage, som stammer fra læren om Ayurveda. Det er en dynamisk massage, der giver en terapeutisk bearbejdelse af hele kroppen. Massagen åbner op for alle kroppens energibaner og genopretter strømmen af vores prana (vores energi og livskraft). Den hjælper musklerne til at strække ud og slappe af. Samtidig frigør den kroppens affaldsstoffer, og giver en øget fleksibilitet og en følelse af dyb trivsel og lethed i kroppen. Ancient Thai Yoga Massage er en kombination af akupressur, muskelmassage samt blide yogastræk.

Fysiurgisk massage
Lider du af kroniske muskelsmerter, sportsskader eller foretrækker du stærk massage, er denne behandling noget for dig!  Massagen er en blanding af balinesisk, Svensk, Deep Tissue og Stretching, hvor terapeuten bruger dybe tryk direkte på problemområdet med deres fingerspidser, hænder, albuer eller underarme. Denne terapi retter sig mod de dybe lag af muskler, og sørger for at nedbryde det væv, der forårsager smerten, og fremmer cirkulationen i kroppen.

Hawaiian Lomi Lomi massage
En følelsesmæssig oplevelse med omsorgsfuld berøring giver dig ren nydelse og velvære. Den hawaiianske teori bag massage siger, at krop og sjæl opfattes som én enhed. Lomi Lomi betyder “at bryde op i mindre dele”. Det fysiske aspekt af massagen sigter imod at blødgøre muskelspændinger, skabe “flow” i kroppens kredsløb, stimulere nervesystemet og generelt set forøge kroppens velvære ved at afslappe den totalt. De forskellige teknikker og bevægelser veksler mellem at være intensive, dybdegående og mere blødgørende. Kroppen husker ubehagelige oplevelser, negative holdninger, begrænsninger, og det sætter sig i kroppen som spændinger og myoser. Det er denne massage rigtig god til at løsne op for.

Graviditetsmassage
At vente et lille barn er noget af det dejligste i verden. Dog bliver kroppen udsat for et stort pres, og her kan graviditetsmassage afhjælpe smerter i lænd, ryg og ben samt væske i kroppen. Denne massagebehandling er tilpasset gravide og kvinder, der lige har født, samtidig tilpasses den også den enkeltes behov. Behandlingen fokuserer på at løsne op for de ømme områder, mindske stress og opnå en tilstand af velvære i kroppen.

Denne deal tilbyder virkelig en helt exceptionel oplevelse startende med en lækker valgfri spa behandling, der afsluttes med en effektiv valgfri massage.

The One wellness
Er en Wellness Klinik på Frederiksberg designet til at forynge krop, sind og ånd i en rolig atmosfære. Stedets fokuserer på at modvirke stress og forbedre velvære med naturligt terapeutiske behandlinger, fra aromaterapi, diverse massage behandlinger, traditionel Thai massage samt ansigtsbehandlinger og body scrubs. De bruger kun naturlige spa produkter, inklusive deres egne signaturblandinger af æteriske olier, som kombinerer udsøgte dufte med forskellige sundhedsmæssige fordele, såsom at forbedre cirkulationen og booste hudens vitalitet.
Teamet består af erfarne behandlere. Stedet har private spabad faciliteter, som sikrer en virkelig afslappende, eksklusiv spa oplevelse. Lige fra det øjeblik du træder ind i TheOne Wellness Spa, vil du mærke livets tempo langsommere og mindre stressende midt i deres gennemtænkte atmosfære, som hjælper dig med at slappe af, og lede dine sanser og tanker hen mod de genoplivende behandlinger  du har valgt for dagen.
Kontakt gerne The One Wellnes, og rådfør dig med deres receptionister om det ønskede behandlingsforløb, så du får det, der passer bedst til dine sundheds- og wellness behov.

Glæd dig - The One Wellness glæder sig meget til at byde dig velkommen til en hel exceptionel oplevelse.Kunderne skriver på nettet:

Jeg var hos The One Wellness i går… og jeg er stadig i himlen efter en fantastisk massage: Det var uden sammenligning mit livs bedste massage. Min massør gav en grundig og dybdegående behandling og tog sig særligt godt af de steder, hvor jeg var øm eller havde mange spændinger. Samtidig sørgede hun også for, at det var afslappende og behageligt. Hold nu op, hvor var hun dygtig. The One Wellness får en kæmpe anbefaling fra mig - Mai-britt

Jeg har prøvet massage med varme sten og vil meget varmt anbefale til dem der har ømme muskler, spændinger og smerter i musklerne eller gigt smerter i kroppen! Yderst behagelig, afslappende og beroligende for musklerne i flotte omgivelser. Meget professionel og derfor bliver jeg ved med at besøge klinikken - Elena

Dejlig oplevelse og god massage! Det har hjulpet mig rigtig meget, ville klart anbefale - Eliana

Det med småt:
Bemærk:

  • Der kan købes et ubegrænset antal værdibeviser pr. person.
  • Værdibeviset er gyldigt til 01.03.2023. 
  • Dealen er gældende til 30 min. valgfri Spa behandling og 60 min. valgfri massage, værdi op til kr. 1299,-
  • Afbud efter klinikkens gældende regler
  • Oplys værdikoden ved tidsbestilling.
  • Medbring værdibeviset.
  • Værdibeviset gælder som betaling.
 

Sådan gør du:


  • Når købet er gennemført, fremsendes dit værdibevis på mail/sms (find det også under "PROFIL" når du er logget ind på hjemmesiden)
  • Bestil tid på tlf: 31 41 70 09..
  • My-Price.dk er kun formidler af tilbuddet, så har du evt. spørgsmål til tilbuddet samt reklamation eller klager, så bedes du kontakte The One Wellness.
  Læs FAQ.
Din garanti:
Nåede du ikke at bruge dit værdibevis?
Uanset årsag, så ombytter vi det uden gebyr til et tilgodebevis, som du kan bruge på et af vores 3 sites.

Du har naturligvis altid 14 dages fortrydelsesret på dit køb med mindre andet er anført.
Find os her:
The One Wellness
Wilkensvej 41
2000 Frederiksberg
Tlf: 31 41 70 09
Email: [email protected]
Hjemmeside
Se alle deals fra:
The One Wellness København
Læs mindre
Populære kommuner
Aalborg
|
Aarhus
|
København
|
Odense
Nordjylland
Aalborg
Brønderslev
Frederikshavn
Hjørring
Jammerbugt
Læsø
Mariagerfjord
Morsø
Rebild
Thisted
Vesthimmerland
Midtjylland
Aarhus
Favrskov
Hedensted
Herning
Holstebro
Horsens
Ikast-Brande
Lemvig
Norddjurs
Odder
Randers
Ringkøbing-Skjern
Samsø
Silkeborg
Skanderborg
Skive
Struer
Syddjurs
Viborg
Syddanmark
Aabenraa
Assens
Billund
Esbjerg
Fanø
Faaborg-Midtfyn
Fredericia
Haderslev
Kerteminde
Kolding
Langeland
Middelfart
Nordfyn
Nyborg
Odense
Svendborg
Sønderborg
Tønder
Varde
Vejen
Vejle
Ærø
Sjælland
Faxe
Greve
Guldborgsund
Holbæk
Kalundborg
Køge
Lejre
Lolland
Næstved
Odsherred
Ringsted
Roskilde
Slagelse
Solrød
Sorø
Stevns
Vordingborg
Hovedstaden
Albertslund
Allerød
Ballerup
Bornholm
Brøndby
Dragør
Egedal
Fredensborg
Frederiksberg
Frederikssund
Furesø
Gentofte
Gladsaxe
Glostrup
Gribskov
Halsnæs
Helsingør
Herlev
Hillerød
Hvidovre
Høje-Taastrup
Hørsholm
Ishøj
København
Lyngby-Taarbæk
Rudersdal
Tårnby
Vallensbæk
Aktive deals omkring
(Skift område)


Rabat