KÆMPE BESPARELSER
Spar op til 80% - Hvorfor betale for meget?
365 DAGES OMBYTNINGSRET
Ja det er rigtigt nok..
4.6/5 PÅ TRUSTPILOTBliv hårfri med laser!

Fra kr. 475
Hårfjerning med diode laser hos Klinik Mind Body and Soul. Vælg ml. flere behandlinger. Værdi op til kr. 2600,-

Bliv hårfri med laser!

Hårfjerning med diode laser hos Klinik Mind Body and Soul. Vælg ml. flere behandlinger. Værdi op til kr. 2600,-
KR. 800,- I DAG KUN 
475,-
Vælg tilbud:0
Vælg antal:
   
  I alt kr.: 0,-
   
lækker hud 
grundig gode produkter og super resultat
Lis - Holbæk
Fantastisk god Ayurveda -massage 
Fantastisk god Ayurveda -massage. Uttara var sød og behagelig og virkelig dygtig. Jeg kom... Læs mere
SB - København
Grundig og venlig behandling 

Jeg var rigtig tilfreds med min wax behandling. Der var både rar atmosfære,... Læs mere

Nini - København

Beskrivelse:

Klinik Mind Body and Soul ved Dr. Uttara Dinesh Kale tilbyder pt. hårfjerning med diode laser. Vælg ml. flere behandlinger. DEAL pris fra kr. 475,- (Normalpris op til kr. 2600,-)

Hvordan virker behandlingen med Diode laser:
Ved diode laserbehandling, passerer der en lysstråle ned gennem huden. Lysstrålen er begrænset, så den kun rammer mørkebrune eller sorte strukturer i huden. Når lyset rammer hårstrået, opvarmes håret, som er med til at ødelægge hårsækken, samt roden.
Der er ingen effekt på lyse, grå eller røde hår, fordi disse hår ikke indeholder farve/pigmentering. Er man meget solbrændt eller meget mørk i huden, kan man ikke behandles med Diode laser.

Forundersøgelse:
Behandlingen med laser hårfjerning kræver i henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer ikke en obligatorisk forundersøgelse, men vi anbefaler dig at booke tid til en gratis konsultation, hvor vi sammen gennemgår behov og ønsker for behandlingen.

Før behandlingen:
Før du møder til behandling, skal hårene være barberet væk, så der kun er en lille stub synlig. Dette er for at det kun er håret i hårsækken, der skal rammes. For meget hår uden på huden, vil kun blokere for strålerne, så de ikke når ned til hårsækken. Behandlingen vil derfor gøre mere ondt og ikke være nær så effektiv. Du må ikke plukke, voksbehandle eller blege hårene, de første 4 uger før laserbehandling, da det vil forringe effekten af behandlingen.

Der skal være et hår i hårsækken, for at Diode laser behandlingen vil virke. Det er vigtigt, at du ikke er for solbrændt i huden før behandlingen, da det øger risikoen for bivirkninger. Du må således ikke solbade eller tage solarium i ugerne før behandling, ligesom du ikke må have anvendt selvbruner i mindst 2 uger før behandlingen. Herudover skal man vide, at hvis man har en tatovering i det ønskede område, så kan dette ikke behandles for hårfjernelse, da der er tale om mørk/sort eller farvede pigmentering i huden og derfor kan øge risikoen for brandmærker. Meget vigtigt er også at de behandlede områder skal være fri for deodorant, parfume, creme osv.

Behandlingen:
Før behandlingen begynder, får du beskyttelsesbriller på, så laserlyset ikke generer øjnene. Selve behandlingen føles som et kortvarig prik/stik i huden efterfulgt af varme. Diode laser håndstykket indeholder en køleenhed som køler huden ned til 4ºC, hvilket delvis bedøver huden og tager det meste af smerten.

Tykke sorte hår optager mere energi end f.eks. dun og det føles derfor mere smertefuldt når de behandles.

Desuden er nogle områder mere følsomme end andre, således mærkes behandlingen tydeligere på overlæben eller svarende til bikinilinjen.

Man må gerne komme bedøvende creme på hjemmefra, inden behandlingen, af disse to områder. Område med leverpletter og eller uregelmæssige hævede modermærker behandles uden om. Tatoveringer bliver tildækket.

Efter behandlingen:
Umiddelbart efter behandlingen, kan huden føles varm og lidt rød. Dette aftager i løbet af nogle timer, hvorefter huden er normal igen. Du vil stadig kunne se og eventuelt føle de brændte hårstrå. Det kan give en fornemmelse af at behandlingen ikke har virket, men det skyldes at hårene først løsner sig og falder af i dagene efter behandlingen. I ansigtet tager det en lille uge før hårene falder af, mens det på benene kan tage helt op til 2-3 uger.

Det er vigtigt at undgå solbadning eller solarium i de første uger efter behandlingen, da huden kan være mere følsom for solen, i de behandlede områder. Du skal helst undgå at anvende makeup på de behandlede områder i de første dage efter behandlingen, for ikke at risikere infektion i de brændte hårsække. Er du nervøs for infektion kan du eventuelt anvende en desinficerende creme med klorhexidin.

Det er sjældent nok med én behandling for at blive hår fri. Antallet af behandlinger varierer af en række individuelle faktorer som arv, alder, hårtype, hvor på kroppen hårene sidder, hormonelle status og eventuelle tilgrundliggende sygdomme. For ”almindelig” uønsket hårvækst, såsom hår på benene, bikinilinjen eller ryggen skal du regne med at det er nødvendigt med min. 6-10 behandlinger indenfor et år for et godt resultat.

De første få behandlinger gives med 6-8 ugers interval. Der kan for enkelte være behov for vedligeholdelse af resultatet med en behandling 1-2 gange om året. For uønsket hårvækst som følge af PCO, i forbindelse med kønsskifteoperation m.v. er det nødvendigt med op til 10-12 behandlinger, før der er sket en væsentlig reduktion i hårene. Også her er det ofte nødvendigt, med en vedligeholdelsesbehandling en eller to gange om året.

Risiko og bivirkninger ved behandlingen:
De umiddelbare gener i forbindelse med behandlingen er rødme og en brændende fornemmelse, svarende til de behandlede områder. Eventuelt kan der være en lidt hævelse omkring de enkelte hårsække, som kan udvikle sig til en lille sårdannelse umiddelbart omkring hårsækken.

Diode laserbehandling er blandt de mest effektive og avancerede måder at fjerne uønsket hårvækst på. Der er altid en risiko for at lave en forbrænding ikke kun af hårene, men også af huden. Denne risiko ses især hvis man er meget solbrun eller mørk i huden, eller hvis der er behandlet med for høj energi. Det er altid en balance at afgøre hvor høj energi der skal anvendes, da der er en klar sammenhæng mellem energiniveau og effekt. Forbrænding forekommer kun sjældent.

Skulle der ske en egentlig forbrænding af huden, vil det vise sig som en mere voldsom rødme og hævelse i de behandlede områder. Dette kan i timerne efter behandlingen udvikle sig til en egentlig brandvabler(små væskefyldte blærer), hvis de forbrændte områder ikke bliver behandlet med nedkøling (ispose) og eventuelt en creme indeholdende binyrebarkhormon. Kommer der et egentligt brandsår, vil det hele indenfor en uges tid, ofte med en tynd brun sårskorpe. Forbrændingen vil som regel medføre en midlertidig afblegning (hypopigmentering) af huden, mens egentlige fortykkede ar er ekstremt sjældne. Skulle der komme en hypopigmentering er det vigtigt at være tålmodig, da det kan tage måneder før farven vender tilbage. Det er yderst sjældent at der bliver tale om permanent hypopigmentering

Klinikken kan kontaktes ved spørgsmål i åbningstiden på tlf. 31466620

Information og samtykke
Efter at have gennemlæst den skriftlige patientinformation skal man have en mundtlig information om behandlingen og mulighed for at stille spørgsmål. Efter den mundtlige information skal der være mindst 2 dages betænkningstid, før man giver sit samtykke til behandlingen.

Vælg ml. følgende tilbud:

Tilbud 1: Overlæbe og hage. Dealpris kr. 475,- (normalpris kr. 800,-)

Tilbud 2: Nedre ansigt. Dealpris kr. 575,- (normalpris kr. 900,-)

Tilbud 3: Hele ansigt. Dealpris kr. 875,- (normalpris kr. 1600,-)

Tilbud 4: Armhule. Dealpris kr. 500,- (normalpris kr. 1000,-)

Tilbud 5: Bryst (mænd). Dealpris kr. 900,- (normalpris kr. 1600,-)

Tilbud 6: Mave (mænd). Dealpris kr. 900,- (normalpris kr. 1600,-)

Tilbud 7: Lår (mænd). Dealpris kr. 950,- (normalpris kr. 1800,-)

Tilbud 8: Lår (mænd - over 85 kg.). Dealpris kr. 1400,- (normalpris kr. 2500,-)

Tilbud 9: Lår (kvinder). Dealpris kr. 850,- (normalpris kr. 1600,-)

Tilbud 10: Lår (kvinder - over 80 kg.). Dealpris kr. 1200,- (normalpris kr. 2000,-)

Tilbud 11: Underben (mænd). Dealpris kr. 900,- (normalpris kr. 1800,-)

Tilbud 12: Underben (kvinder). Dealpris kr. 800,- (normalpris kr. 1600,-)

Tilbud 13: Hele ben ( mænd og kvinder - kun under 85 kg.). Dealpris kr. 1200,- (normalpris kr. 2600,-)

Tilbud 14: Bikinilinje. Dealpris kr. 550,- (normalpris kr. 1600,-)

Tilbud 15: Brazilian. Dealpris kr. 650,- (normalpris kr. 1800,-)

Alle vores læger og sygeplejersker er registreret hos styrelsen for patientsikkerhed.


Det med småt:
Bemærk:

 • Der må max bruges 2 værdibeviser pr. person.
 • Værdibeviset er gyldigt til 01.02.2025.

 • Dealen er gældende til:
  Hårfjerning med diode laser hos Klinik Mind Body and Soul. Vælg ml. flere behandlinger. Værdi op til kr. 2600,-

 • Booking kan kun ske via sms eller opkald på tlf. 31 46 66 20 eller på mailen [email protected]
 • Afbud efter klinikkens gældende regler.
 • Værdibeviset medbringes på print.
 • Værdibeviset gælder som betaling.
 
Sådan gør du:


 • Når købet er gennemført, fremsendes dit værdibevis på mail/sms (find det også under "PROFIL" når du er logget ind på hjemmesiden).
 • My-Price.dk er kun formidler af tilbuddet, så har du evt. spørgsmål til tilbuddet samt reklamation eller klager, så bedes du kontakte Klinik Mind Body and Soul.
  Læs FAQ.
Din garanti:
Nåede du ikke at bruge dit værdibevis?
Uanset årsag, så ombytter vi det uden gebyr til et tilgodebevis, som du kan bruge på et af vores 3 sites.

Du har naturligvis altid 14 dages fortrydelsesret på dit køb med mindre andet er anført.
Find os her:
Klinik Mind Body and Soul
Bodylounge lokaler, Blegdamsvej 84 st. tv.
2100 København Ø
Tlf: 31 46 66 20
Email: [email protected]
Hjemmeside
Se alle deals fra:
Klinik Mind Body and Soul København
Læs mindre
Populære kommuner
Aalborg
|
Aarhus
|
København
|
Odense
Nordjylland
Aalborg
Brønderslev
Frederikshavn
Hjørring
Jammerbugt
Læsø
Mariagerfjord
Morsø
Rebild
Thisted
Vesthimmerland
Midtjylland
Aarhus
Favrskov
Hedensted
Herning
Holstebro
Horsens
Ikast-Brande
Lemvig
Norddjurs
Odder
Randers
Ringkøbing-Skjern
Samsø
Silkeborg
Skanderborg
Skive
Struer
Syddjurs
Viborg
Syddanmark
Aabenraa
Assens
Billund
Esbjerg
Fanø
Faaborg-Midtfyn
Fredericia
Haderslev
Kerteminde
Kolding
Langeland
Middelfart
Nordfyn
Nyborg
Odense
Svendborg
Sønderborg
Tønder
Varde
Vejen
Vejle
Ærø
Sjælland
Faxe
Greve
Guldborgsund
Holbæk
Kalundborg
Køge
Lejre
Lolland
Næstved
Odsherred
Ringsted
Roskilde
Slagelse
Solrød
Sorø
Stevns
Vordingborg
Hovedstaden
Albertslund
Allerød
Ballerup
Bornholm
Brøndby
Dragør
Egedal
Fredensborg
Frederiksberg
Frederikssund
Furesø
Gentofte
Gladsaxe
Glostrup
Gribskov
Halsnæs
Helsingør
Herlev
Hillerød
Hvidovre
Høje-Taastrup
Hørsholm
Ishøj
København
Lyngby-Taarbæk
Rudersdal
Tårnby
Vallensbæk
Aktive deals omkring
(Skift område)


Rabat